Har du brug for en freelance grafiker?

Skal du have designet og udarbejdet tryksager, online grafik eller en hjemmeside? Eller mangler i en selvkørende grafiker i virksomheden ad-hoc eller i en længere periode – så kan jeg hjælpe.

Jeg arbejder som fuldtids freelance grafiker fra eget kontor eller jeg har min computer med hele adobe pakken under armen og sidder gerne hos jer – en dag, to dage om måneden eller længere tid.

Kontakt mig på 2094 6978 eller skriv en mail.

Fordele ved at bruge en freelance grafiker

Lavere omkostninger

At bruge en freelance grafiker, vil betyde lavere omkostninger for dig. Du behøver ikke ansætte en ekstra medarbejder, men du kan i stedet outsource de opgaver, som kan løses af en freelance grafiker. Du slipper også for at investere i computer og dyre grafiske programmer.

Fleksibilitet

Ønsker du en fleksibel løsning, når du skal have løst dine grafiske opgaver, er en freelance grafiker et oplagt valg. Du kan få løst dine grafiske opgaver, når det passer ind i dit budget og din tidsplan. Og du er ikke låst af faste månedlige udgifter til en ansat.

Ingen administration

Når du bruger en freelance grafiker, er der intet papirarbejde og administration som ved ansættelse. Du skal hellere ikke tænke på feriepenge og sygedage. Det eneste, du skal forholde dig til, er en faktura.

Geografisk plus

Jeg kan udføre mit arbejde som freelance grafiker fra mit eget kontor i Mårslet og kommunikationen kan foregå online.